Articol despre olimpicii de la Liceul Tehnologic de Industrie alimentară ”Terezianum” Sibiu
ANEXĂ la OME nr. 5151
23-27 mai 2022 Înscrierea candidaţilor la prima sesiune de examen
27 mai 2022 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/ a XIII-a
6-8 iunie 2022 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română-proba A
8-9 iunie 2022 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă-proba B
9-10 iunie 2022 Evaluarea competenţelor digitale – proba D
13-15 iunie 2022 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C
20 iunie 2022 Limba şi literatura română – proba E.a) – proba scrisă
21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d) – proba scrisă
23 iunie 2022 Limba şi literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă
27 iunie 2022 Afişarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12,00) şi depunerea contestaţiilor în intervalul orar 12,00 – 18,00
28-30 iunie 2022 Rezolvarea contestaţiilor
1 iulie 2022 Afişarea rezultatelor finale
7.03.2022/Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ,, Terezianum Sibiu
Sesiune de informare şi comunicare interactivă adresată elevilor clasei a VIII-a, privind modul de organizare şi funcţionare a învăţământului profesional şi tehnic, beneficiile acestor forme de pregătire profesională.
Prezentarea ofertei educaționale 2022-2023 pe site-ul liceului. www.terezianum.ro
Participanți:
– elevi din clasele a VIII-a de la diverse unități de învățământ;
– elevi din clasele a XI -a învățământ profesional și tehnic;
9.03.2022/ My Continental, Continental Forum
Sesiune de informare şi comunicare interactivă și demonstrații adresate elevilor claselor a VIII-a, privind oportunitățile oferite de calificările Bucătar și Ospătar (chelner), lucrător în unități de alimentație publică.
Participanți:
– elevi din clasele a VIII-a de la diverse unități de învățământ;
– elevi din clasele a XI -a învățământ profesional și tehnic;
– profesori de specialitate, maiștri instructori.
– reprezentanți ai agenților economici.
10.03.2022/ Atelierul de panificație patiserie din cadrul liceului, Atelierul de carne și preparate din carne din cadrul liceului.
Ateliere de lucru, sesiuni online (webinar, 30 min, pe zoom) oferite elevilor din clasa a VIII-a.
Participanți:
– elevi din clasele a VIII-a de la diverse unități de învățământ;
– elevi din clasele a XI -a învățământ profesional și tehnic;
– profesori de specialitate, maiștri instructori.
11.03.2022/ Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ,, Terezianum Sibiu
Sesiuni de informare/ standuri expoziționale cu degustare de produse realizate în atelierele școală, promovare a ofertei educaţionale – orele 9-13
– elevi din clasele a VIII-a de la diverse unități de învățământ;
– elevi din clasele IX-XII ai liceului;
– profesori, profesori de specialiate, maiștri instructor;
– reprezentanți ai agenților economici.
-Campania de informare ”Stop Bullying, Start Cooperare”
-Proiect “Implicare NU intimidare”
-Campania FARA BULLYING
-Campania de informare ”Stop Bullying, Start Cooperare”
-Proiect “Implicare NU intimidare”
-Campania FARA BULLYING
-Campania de informare ”Stop Bullying, Start Cooperare”
-Proiect “Stop bullying- Spune NU Intimidarii”
– Campanie de informare-Fără BULLYING!